Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter-bossen bekräftar – han kan lämna i januari
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Inter-bossen bekräftar – han kan lämna i januari

Publicerat 2020-11-22 16:51

Christian Eriksens framtid i Inter är fortsatt en diskussion. En övergång kan komma att bli aktuell, enligt Nerrazzuris sportchef Giuseppe Marotta.

Den danske mittfältskreatören Christian Eriksen, 28, kom till Inter vid januarifönstret 2020. Och sejouren i klubben har sannerligen varit en besvikelse. Tränaren Antonio Conte har uttryckt sitt missnöje med spelaren och Eriksen har själv varit tydlig med att han inte är glad.

Giuseppe Marotta, Inters sportchef, gick nyligen ut och meddelade att 28-åringens framtid kan finnas bortom Inter.

– Conte besvarade den frågan väldigt tydligt igår, svarar Marotta till DAZN på frågan om spelarens långsiktiga framid och fortsätter:

– Jag adderar att vi inte kommer att hålla tillbaka en spelare om de lämnar in en övergångsbegäran. Vi kommer att behöva göra rätt överväganden.

Inter har dock inte fått några bud på Eriksen – än.

– Conte använder honom med respekt för spelaren och klubben. I nuläget har vi inte fått några bud, men vid rätt tillfälle kommer vi att försöka fatta rätt beslut.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |