Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter har erbjudit danske mittfältaren till två La Liga-klubbar
Välj liga

Inter har erbjudit danske mittfältaren till två La Liga-klubbar

Publicerat 2021-01-03 21:42

Christian Eriksen har ett tufft år bakom sig i Inter och kommer med största sannolikhet lämna klubben under kommande transferfönster. Inter ska ha nu ha erbjudit dansken till både Real Madrid och Atlético Madrid, enligt Marca.

Inter-tränaren Antonio Conte har flera gånger uttryckt att Christian Eriksen inte passar in i hans spelsystem. Hittills under säsongen har det bara blivit fyra matcher från start i Serie A och en från start i Champions League.

Eriksen har också själv sagt att han inte är nöjd med sin nuvarande situation i Inter och att han helst vill lämna Milano under januarifönstret.

Redan i somras kopplades den danske mittfältaren ihop med Real Madrid. Även Paris Saint-Germain har nämnts som möjlig ny klubbadress för Christian Eriksen.

Dock är det inte troligt att varken Real Madrid och Atlético Madrid kommer att vara intresserade av Eriksen. Båda klubbarna har nämligen svag ekonomi i dagsläget.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |