Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter i diskussioner med Real Madrid om mittfältsbyte
La Liga

Inter i diskussioner med Real Madrid om mittfältsbyte

Publicerat 2020-11-24 11:50

Först PSG, sedan Arsenal. Nu kan ytterligare en klubb läggas till listan över klubbar där Christian Eriksen kan hamna, nämligen Real Madrid.

Att Christian Eriksen kommer att lämna Inter efter nyår står mer och mer klart. Frågan är bara var han till slut kommer att hamna? Både Paris Saint-Germain och Arsenal har nämnts i spekulationerna. Nu ser dock Real Madrid mer och mer ut som ett troligt alternativ.

Inter och Real Madrid har inlett förhandlingar om en eventuell bytesaffär där Eriksen går till Real Madrid och Isco går till Inter, enligt tyska Sky Sport. Båda spelarna har på olika sätt uttryckt missnöje över deras situation i respektive klubb. Orsaken är för lite speltid.

Men, en bytesaffär rakt av lär det nog inte bli tal om. Real Madrid värderar Isco till runt 70 miljoner euro, motsvarande runt 700 miljoner kronor, medan Inter betalade 30 miljoner euro, motsvarande 300 miljoner kronor, för Christian Eriksen när denne gick från Tottenham i vintras.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |