Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter intresserade av Atalanta-anfallaren
Välj liga

Inter intresserade av Atalanta-anfallaren

Publicerat 2021-01-20 17:21

Papu Gomez kommer med största sannolikhet att lämna Atalanta under nuvarande transferfönster. Ny klubbadress kan bli Inter, enligt La Gazzetta dello Sport.

Argentinaren har under de senaste säsongerna varit en av Atalantas viktigaste spelare. Men, efter att han under hösten kommit på kant med tränaren Gian Piero Gasperini talar det mesta för att han kommer att lämna Bergamoklubben innan månadens slut.

Milan, Roma och PSG ska enligt uppgifter vara intresserade av den 32-årige anfallaren och nu alltså även Inter. Enligt Gazzetta dello Sport ska Inter-tränaren Antonio Conte gilla Papu Gomez. Den italienska tidningen beskriver honom som en typisk ”Conte-spelare”.

Prislappen för Gomez ska ligga på 10 miljoner euro, en summa som Atalanta inte ska vara villiga att sänka. Inter hoppas kunna sälja danske mittfältaren Christian Eriksen för att kunna finansiera köpet av Gomez.

Papu Gomez gick till Atalanta från ukrainska Metalist Kharkiv sommaren 2014. Totalt har han spelat 252 matcher i Atalanta-tröjan och gjort 59 mål. Hans kontrakt med klubben går ut 30 juni 2022.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |