Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter kan sälja Vidal
Serie A

Inter kan sälja Vidal

Publicerat 2021-03-10 15:12

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato.

När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren fanns förhoppningar om att han skulle bli ett fint tillskott till Inters offensiv.

Efter att ha funnits med i startelvan under större delen av hösten har Inter-tränaren Antonio Contes tålamod nu börjat tryta. Sedan nyår har Vidal allt mer fått agera inhoppare, vilket knappast förvånar med tanke på att han på 30 matcher bara gjort två mål.

Hans kontrakt går ut 30 juni 2022, varför Inter gärna ser en försäljning redan till sommaren. Enligt Transfermarkt värderas Vidal till 8 miljoner euro.

Skulle han lämna Inter finns mycket som talar för att han återvänder till Sydamerika. Brasilianska Flamengo ska nämligen vara intresserade av Vidal. Ett intresse, som enligt den tidigare Flamengo-spelaren Rafinha, ska vara ömsesidigt.

– Vidal har en stor önskan att spela för Flamengo. När han såg oss vinna Copa Libertadores 2019 blev han galen. Han sade till mig: ’Rafa, jag måste spela för Flamengo’. Han gillar Flamengo mycket.

Arturo Vidal har förutom FC Barcelona tidigare även spelat i Bayern München, Juventus och Bayer Leverkusen.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-05 09:18

Milan på jakt efter Real Madrid-spelaren

Lucas Vázquez kontrakt med Real Madrid går ut i sommar och chanserna till en förlängning är små. Ny klubbadress för spanjoren kan bli Milan, enligt Sempre Milan. Efter skadeproblem och en …

Copyright © Fotboll.com 2024   |