Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter och Chelsea kan göra bytesaffär med danske mittfältaren
Serie A

Inter och Chelsea kan göra bytesaffär med danske mittfältaren

Publicerat 2021-02-12 09:58

Trots att det mesta talade för en flytt blev Christian Eriksen kvar i Inter. Till sommaren kan han dock ingå i en bytesaffär med Chelseas Jorginho, enligt Calciomercato.

Christian Eriksen har inte haft någon lyckad sejour i Inter sedan han kom till Milano från Tottenham för drygt ett år sedan. En frostig relation med tränaren Antonio Conte har gjort att dansken fått tillbringa mycket tid på bänken.

Under transferfönstret i januari pekade i stort sett allt på att han skulle lämna Inter, men så blev det inte och Eriksen ser ut att bli kvar i Inter åtminstone fram till sommaren.

Då kan Chelsea bli ny klubbadress. Londonklubben ska nämligen vara villiga att byta Jorginho mot Christian Eriksen om man dessutom får 20 miljoner euro emellan. Förhandlingarna mellan klubbarna har dock bara börjat.

Den brasilianske mittfältaren har precis som Eriksen fått spendera en hel del tid på bänken under säsongen. Dock har han fått förtroende i startelvan efter det att Thomas Tuchel tillträdde som ny tränare i Chelsea efter Frank Lampard.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |