Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Inter och Chelsea kan göra bytesaffär med danske mittfältaren

Inter och Chelsea kan göra bytesaffär med danske mittfältaren

Trots att det mesta talade för en flytt blev Christian Eriksen kvar i Inter. Till sommaren kan han dock ingå i en bytesaffär med Chelseas Jorginho, enligt Calciomercato.

Christian Eriksen har inte haft någon lyckad sejour i Inter sedan han kom till Milano från Tottenham för drygt ett år sedan. En frostig relation med tränaren Antonio Conte har gjort att dansken fått tillbringa mycket tid på bänken.

Under transferfönstret i januari pekade i stort sett allt på att han skulle lämna Inter, men så blev det inte och Eriksen ser ut att bli kvar i Inter åtminstone fram till sommaren.

Då kan Chelsea bli ny klubbadress. Londonklubben ska nämligen vara villiga att byta Jorginho mot Christian Eriksen om man dessutom får 20 miljoner euro emellan. Förhandlingarna mellan klubbarna har dock bara börjat.

Den brasilianske mittfältaren har precis som Eriksen fått spendera en hel del tid på bänken under säsongen. Dock har han fått förtroende i startelvan efter det att Thomas Tuchel tillträdde som ny tränare i Chelsea efter Frank Lampard.

 

PubliceratAnnons

Relaterade nyheter

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021