Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter och Milan har koll på Atalanta-forwarden
Serie A

Inter och Milan har koll på Atalanta-forwarden

Publicerat 2020-12-15 17:28

Papu Gomez har kommit på kant med Atalanta-tränaren Gian Piero Gasperini. Nu ryktas han vara på väg bort från Bergamo-klubben i januari, enligt Calcio Mercato.

Argentinaren har flera framgångsrika säsonger bakom sig i Atalanta och har de senaste åren även tillhört en av klubbens nyckelspelare. Under hösten har Gomez dock hamnat i konflikt med tränare Gasperini och en hel del talar för att han kommer att lämna klubben under januarifönstret.

Papu Gomez har tidigare kopplats med klubbar i amerikanska MLS. Men, nu är det mycket möjligt att han blir kvar i Serie A. Både Milan och Inter ska ha visat intresse för honom.

Samtidigt vet Gomez med sig att han inte kan gå till MLS eller någon klubb i Mellanöstern om han vill ha någon chans till spel i det argentinska landslaget.

Prislappen för Gomez ska enligt italienska La Repubblica ligga på mellan 10 och 15 miljoner euro.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |