Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Inter-spelaren har erbjudits till Manchester United
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Inter-spelaren har erbjudits till Manchester United

Publicerat 2021-01-21 16:57

Flytten till Inter blev inte riktigt som Christian Eriksen tänkt sig. Nu ser han ut att lämna. Manchester United har erbjudits chansen att ”rädda” dansken från ”mardrömmen” i Italien, uppger Transfer Window Podcast.

Christian Eriksen hade det bra i Tottenham. Därefter valde han att lämna och har sedan dess haft tolv tuffa månader bakom sig i Italien. Nu ser Christian Eriksen, 28, ut att lämna Inter.

28-åringen har kopplats ihop med en återkomst till Tottenham, men det finns även intresse från annat håll på de brittiska öarna. Enligt Transfer Window Podcast har Manchester United erbjudits en chans att ”rädda” den offensive mittfältaren från hans ”mardrömstid” i Inter. Den engelska storklubben har tagit emot en förfrågan om att ta in dansken på lån.

Det ska handla om ett ”torrt” lån utan köpoption och United är intresserade då de söker en mittfältare av kvalitet i jakten på Premier League-titeln.

Christian Eriksen har, sedan han drog på sig Intertröjan första gången, spelat 26 ligamatcher (varav tolv från start) och noteras för ett mål.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |