Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Isak och Cajuste startar mot Danmark – så ser landslagets elva ut
Europa (Övrigt)
Foto: Wikimedia Commons

Isak och Cajuste startar mot Danmark – så ser landslagets elva ut

Publicerat 2020-11-10 18:41

Träningsmatchen mot Danmark ska spelas – trots många frågetecken. Och nu står det klart att Midtjyllands Jens Cajuste, tillsammans med bland annat Alexander Isak, får chansen från start.

Många spelare har, på grund av karantänsregler och Covid 19-smitta, stoppats från att åka iväg på landslagssamlingar av sina klubbar. Det gör att en del andra, mindre namnkunniga, kommer få chansen i träningsmatchen mot Danmark, som spelas på onsdagen.

I söndags lät Svenska Fotbollförbundet meddela att Janne Andersson från den dagen befann sig i karantän. I hans frånvaro har Petter Wettergren, assisterande förbundskapten, fått kliva fram.

Han presenterade startelvan under en presskonferens, som hölls under tisdagen.

Carl Starfelt inleder från start i backlinjen. På mittfältet hittas en debutant i Midtjyllands 21-årige löfte Jens Cajuste. På topp startar Alexander Isak och han ackompanjeras av Robin Quaison.

Startelvan: Kristoffer Nordfeldt – Mattias Johansson, Carl Starfelt, Marcus Danielson,  Martin Olsson – Mattias Svanberg, Gustav Svensson, Jens Cajuste, Oscar Hiljemark – Alexander Isak, Robin Quaison

Matchen spelas i Danmark, mot ett landslag som saknar minst 16 spelare på grund av rådande coronasituation.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 21:11

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets …

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa …

Copyright © Fotboll.com 2024   |