Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Italienska storklubben har träffat Mandzukics agent
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Italienska storklubben har träffat Mandzukics agent

Publicerat 2021-01-14 11:59

 AC Milan är på jakt efter anfallare och snart kan Zlatan Ibrahimovic få en ny lekkamrat. Den italienska giganten ska ha träffat Mario Mandzukics agent under den senaste tiden, rapporterar flera italienska medier.

Mario Mandzukic hade en framgångsrik tid i Europa. Resan började i kroatiska Dinamo Zagbreb, innan det bar av till Wolfsburg och senare Bayern München. Den storväxte anfallaren hann även med en mellanlandning i Atletico Madrid innan han stod för sin längsta period i en och samma klubb, då i Juventus.

Sejouren hos ”den gamla damen” slutade dock inte med några leenden och spelaren har vid ett flertal tillfällen valt att avstå kommentarer kring den avslutande tiden i klubben.

I januari ifjol gick han över till Al-Duhail, som han bröt kontraktet med i somras, blott sex månader efter ankomsten.

Och nu kan han vara på väg tillbaka till Italien. Enligt Sky Sport Italia, Sportitalia och Tuttomercatoweb träffade AC Milan kroatens representanter under tisdagen. Mötet var positivt och parterna ska gå vidare till förhandling om de personliga villkoren.

Mario Mandzukic har noterats för 118 matcher och 31 mål i Serie A.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |