Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
”Jag vet att Salah inte är glad i Liverpool”
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

”Jag vet att Salah inte är glad i Liverpool”

Publicerat 2020-12-21 09:55

Mohamed Salah kom till Liverpool 2017 och har varit bärande sedan dess. Nu överväger stjärnan att lämna klubben. Det menar hans forne landslagskollega Mohamed Aboutrika.

Liverpools ytteranfallare Mohamed Salah, 28, har redan gjort 13 mål på 13 matcher i Premier League den här säsongen. Egyptiern är en av lagets allra viktigaste spelare.

Men han är inte nöjd, enligt hans forne landslagskamrat Mohamed Aboutrika.

– Jag ringde Salah om hans situation i Liverpool och han är upprörd, men det skulle aldrig påverka hans spel på plan, säger Aboutrika till BeIN Sports och fortsätter:

– Jag vet att han är missnöjd i Liverpool. Han berättade anledningarna men det är hemligheter och jag kan inte prata öppet om det. En av orsakerna till att Salah blivit arg var att han inte utsågs till kapten mot Midtjylland.

28-åringen uttryckte öppet sin frustration över att inte ha fått bära kaptensbindeln. Han fick dessutom inleda på bänken senast mot Crystal Palace i ligaspelet.

– Jag har ingen inverkan på Salahs beslut, han är min vän och bror, och han är smart nog att veta vad som är bäst för honom, avslutar Aboutrika.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |