Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

”Jag vet att Salah inte är glad i Liverpool”
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

”Jag vet att Salah inte är glad i Liverpool”

Publicerat 2020-12-21 09:55

Mohamed Salah kom till Liverpool 2017 och har varit bärande sedan dess. Nu överväger stjärnan att lämna klubben. Det menar hans forne landslagskollega Mohamed Aboutrika.

Liverpools ytteranfallare Mohamed Salah, 28, har redan gjort 13 mål på 13 matcher i Premier League den här säsongen. Egyptiern är en av lagets allra viktigaste spelare.

Men han är inte nöjd, enligt hans forne landslagskamrat Mohamed Aboutrika.

– Jag ringde Salah om hans situation i Liverpool och han är upprörd, men det skulle aldrig påverka hans spel på plan, säger Aboutrika till BeIN Sports och fortsätter:

– Jag vet att han är missnöjd i Liverpool. Han berättade anledningarna men det är hemligheter och jag kan inte prata öppet om det. En av orsakerna till att Salah blivit arg var att han inte utsågs till kapten mot Midtjylland.

28-åringen uttryckte öppet sin frustration över att inte ha fått bära kaptensbindeln. Han fick dessutom inleda på bänken senast mot Crystal Palace i ligaspelet.

– Jag har ingen inverkan på Salahs beslut, han är min vän och bror, och han är smart nog att veta vad som är bäst för honom, avslutar Aboutrika.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |