Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juve-mittfältaren kan hamna i Championship
Championship (England)

Juve-mittfältaren kan hamna i Championship

Publicerat 2020-12-07 15:50

Sami Khedira har länge varit i frysboxen i Juventus. Nu kopplas den tyske mittfältaren ihop med flera klubbar i Championship.

Den 33-årige tysken har det senaste året haft stora problem med skador och har inte spelat en Serie A-match på över ett år. Hans kontrakt med Juventus går ut i sommar, men han kan mycket väl lämna klubben redan i januari.

Everton har tidigare nämnts som en tänkbar klubb där Khedira kan hamna. Nu ska även Championship-klubbarna Watford, Bournemouth och Norwich vara intresserade, enligt Calciomercato.

Juventus lär vara intresserade av att sälja Khedira under januarifönstret innan han är fri att gå gratis i sommar.

Sami Khedira gick till Juventus från Real Madrid 2015 och hade inledningsvis ett par framgångsrika säsonger i klubben. De senaste åren har han dock haft en tung tid i Turinklubben, mycket på grund av skador. Bland tvingades han förra vintern till en knäoperation.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Championship (England)

Publicerat 2021-02-10 17:57

Terry och Vieira i samtal med Championship-klubben

Bournemouth gjorde sig nyligen av med sin tränare Jason Tindall efter fyra raka förluster i Championship. Nu är de gamla Premier League-storheterna Patrick Vieira och John Terry kandidater till tränarposten …

Championship (England)

Publicerat 2020-11-20 19:20

Rooney bekräftar: "Jag vill ha jobbet som tränare för klubben"

Philipp Cocu sparkades av Derby County. Ersättaren? Ingen mindre än Wayne Rooney - som spelande tränare. Nu vill 35-åringen ta över huvudtränarskapet på permanent basis. Derby County befinner sig på jumboplatsen …

Copyright © Fotboll.com 2024   |