Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus överväger bud på Pelle
Välj liga

Juventus överväger bud på Pelle

Publicerat 2021-01-01 23:30

Andrea Pirlo och Juventus har haft en knackig höst i Serie A och behöver förstärka offensiven under januarifönstret. Ett av namnen som klubben överväger är Graziano Pelle, enligt Goal.

Den 35-årige anfallaren spelar för närvarande i kinesiska Shandong Luneng och ska även ha fått intresse från både Inter och Milan. Också Premier League-klubben West Ham ska vara intresserade av Pelle.

En av anledningarna att Pelle väckt Juventus intresse är att han ska vara relativt billig. Dessutom är han en av den kinesiska ligans vassaste målskyttar och blev 2019 också uttagen i ligans ”Team of the Year”.

Pelles nuvarande kontrakt med Shandong Luneng går inte ut förrän i slutet av året. Dock väntas han söka sig tillbaka till Europa tidigare än så. Detta på grund av ett nytt lönetak som införs i den kinesiska ligan under det här året.

Graziano Pelle gick till Shandong Luneng från Southampton 2016. Han har tidigare även spelat i bland annat AZ, Parma och Feyenoord.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |