Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus föreslår bytesdeal med Real Madrid
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Juventus föreslår bytesdeal med Real Madrid

Publicerat 2021-02-13 20:34

Real Madrid är ute efter Juventus-mittbacken Merih Demiral. Den italienska storklubben kan tänka sig en affär – om Raphaël Varane går åt motsatt håll, enligt Calciomercatonews.com.

Merih Demiral är en mittback som spås en lång och ljus karriär. Efter knappt två år i Juventus kan han vara på väg bort.

Real Madrid har turken högt upp på sin önskelista enligt calciomercatonews.com. Den spanska giganten har erbjudit floppen Eder Militao plus pengar för Juve-spelaren.

Den italienska storklubben kan gå med på en affär – men de vill istället ha Raphaël Varane. Sajten menar att de svartvita hoppas kunna övertyga huvudstadsklubben om en deal, där fransmannen flyttar till Italien och Demiral går motsatt väg.

I Juventus finns två åldersstigna mittbackar i Leonardo Bonucci, 33, och Giorgio Chiellini, 36, vilket betyder att de behöver rusta för framtiden.

Raphaël Varane, vars kontrakt sträcker sig till sommaren 2022, har hittills vägrat förlängning med Real Madrid. Samtidigt pågår långdragna kontraktsdiskussioner mellan kuggen Sergio Ramos och de vitklädda. De har ännu inte lyckats nå en överenskommelse.

 


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |