Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus-försvararen vill lämna klubben
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Juventus-försvararen vill lämna klubben

Publicerat 2021-01-04 18:22

Merih Demiral är missnöjd med situationen i Juventus. Bristen på speltid har fått honom att få nog. Enligt Fanatik vill mittbacken lämna klubben i januari.

Han värvades till Juventus för drygt 18 miljoner euro. Merih Demiral spås en lysande framtid och har stundtals gjort det bra – när han väl fått chansen.

På senare tid har mittbacken dock sällan getts möjligheten att spela. Turken har bara fått äntra planen vid sex tillfällen den här säsongen. Och det har fått honom att ledsna. Han ska vilja lämna klubben redan i januari, uppger Fanatik.

22-åringen vill till en klubb där han får kontinuerligt med speltid, för att på så sätt öka sina chanser att spela Europamästerskapet 2021 för Turkiet.

Juventus krav har dock höga krav, vilket kan försvåra en övergång. Den italienska storklubben ska begära 50 miljoner euro och förväntas inte gå under den summan.

Demirals nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2024.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |