Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus ger sig in i jakten på Norrköpings talang
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Juventus ger sig in i jakten på Norrköpings talang

Publicerat 2020-11-28 19:21

Isak Bergmann Johanesson har imponerat i IFK Norrköping. Manchester United har uppgetts vara ute efter honom och nu rapporterar Calciomeracato att Juventus också gett sig in i jakten.

Norrköpings 17-årige supertalang Isak Bergmann Johanesson har imponerat under den pågående säsongen. Den offensive yttern har gjort 3 mål och 8 assist på 26 matcher. Hans prestationer har lockat till sig europeiskt intresse i form av Premier League-giganten Manchester United.

Nu ska dessutom Juventus ha gett sig in i jakten, rapporterar Calciomercato.com. Enligt uppgifterna ska de vitsvarta följa honom nära och erbjudanden förväntas komma in när januarifönstret öppnar. Ynglingen är son till Johannes Karl ”Joey” Gudjonsson, som har ett förflutet i Premier League.

Fadern och sonen är inte helt obekanta med landet och Johannesson förklarade nyligen i en intervju med Expressen att han en dag vill spela för Manchester United.

Bergmann Johanesson har även gjort det bra i den isländska landslagströjan. Peking-spelaren har nämligen gjort 10 mål på 13 landskamper för U17-landslaget.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |