Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus intresserade av Chelsea-mittfältaren
Premier League

Juventus intresserade av Chelsea-mittfältaren

Publicerat 2021-03-04 19:23

Juventus är ute efter att förstärka mittfältet inför nästa säsong. Ett tänkbart nyförvärv kan vara Chelseas Jorginho, enligt Tuttosport.

Redan förra sommaren var den 29-årige brasiliansk-italienske mittfältaren på väg till Juventus. Den gången blev det ingen affär, men nu ska ”den gamla damen” vara beredda att göra ett nytt försök.

Ett annat namn som också ska vara aktuellt är Sassuolos Manuel Locatelli. 23-åringen har de senaste åren vuxit till en av Serie A:s bästa mittfältare.

Även Paul Pogba, som spelade i Juventus mellan 2012 och 2016, har på senare tid kopplats ihop med sin gamla klubb. Fransmannen ser dock ut att bli kvar i Manchester United.

Jorginho kom till Chelsea från Napoli sommaren 2018. Den här säsongen har han fått spendera en hel del tid på bänken, men har hittat tillbaka till startelvan efter att Thomas Tuchel tog över efter Frank Lampard i slutet av januari.

Jorginhos kontrakt med Chelsea går ut 30 juni 2023.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |