Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus intresserade av Roma-talangen
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Juventus intresserade av Roma-talangen

Publicerat 2021-02-06 16:36

Nicolo Zaniolo är borta på grund av skadebekymmer. Det hindrar dock inte klubbar från intresse. Enligt Gazzetta dello Sport är Juventus sugna på att värva Romas guldklimp.

Juventus visade stort intresse för Nicolo Zaniolo innan han blev långtidsskadad. Den italienska giganten vill fortsatt värva honom, rapporterar Gazzetta dello Sport. 21-åringen kan lämna Roma om de inte lyckas nå en Champions League-plats.

Den kreativa mittfältaren har inte spelat en enda minut den här säsongen. Han skadade korsbandet för andra gången i somras och det råder en fruktan om att spelarens kapacitet har påverkats. Dock ses han fortsatt som en av de största talangerna inom den italienska fotbollen.

Zaniolo har hamnat i händelsernas centrum på sistone. Han stod för ett kontroversiellt uttalande kring sin gravida ex-flickvän nyligen, där han sa att han inte skulle hjälpa till med barnet. Dessutom har det delats en video på sociala medier, där spelaren ses dansa på ett sätt som utsatte risk för det skadade benet.
Det gjorde att han fick ta emot enorm kritik från supportrar


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |