Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus ivriga att förlänga spanjorens lån
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Juventus ivriga att förlänga spanjorens lån

Publicerat 2021-02-08 20:55

De regerande mästarna Juventus lånade in Alvaro Morata från Atlético Madrid i somras. Nu är den italienska giganten ivrig att förlänga anfallarens lån för ytterligare en säsong, enligt AS.

Alvaro Morata, 28, har stundtals hyllats för sina prestationer den här säsongen och nu ser han ut att belönas med ytterligare ett låne-år i Juventus. AS uppger nämligen att ”den gamla damen” visar intresse för att förlänga hans lån för ett år till.

Bianconeri har möjlighet att köpa loss anfallaren från Atlético Madrid redan i sommar, men föredrar att förlänga lånet på grund av de ekonomiska osäkerheterna som coronapandemin inneburit.

28-åringen, som tidigare tillhört de svartvita mellan 2014 och 2016, har gjort fyra mål på 16 matcher den här säsongen.

Den italienska tabelltrean har också visat intresse för Henrikh Mkhitaryan, enligt Calciomercatoweb. De hoppas kunna hämta in Roma-stjärnan när kontraktet löper ut i juni.
Armeniern har gjort nio mål och åtta assist på 20 ligamatcher den här säsongen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |