Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus-kaptenen: ”Jag var dum som nobbade Arsenal”
Serie A

Juventus-kaptenen: ”Jag var dum som nobbade Arsenal”

Publicerat 2021-02-04 21:44

Juve-legendaren Giorgio Chiellini säger i en intervju att han tidigt i karriären hade möjlighet att gå till Arsenal i Premier League, men valde att stanna kvar i moderklubben Livorno.

– Såhär i backspegeln var jag dum som nobbade erbjudandet. Jag var 16, jag spelade i Serie C, jag fick ett stort erbjudande.

– Jag kände mig inte redo. Om jag hade tackat ja hade jag givit intrycket av att svika Livorno, sade Chiellini i en intervju med franska So Foot, enligt Goal.

Efter några säsonger i Livorno gick den italienske mittbacken till Fiorentina 2004 och året därpå till Juventus. Sedan dess har Chiellini blivit mer eller mindre synonym med Juventus och en av klubbens största profiler.

I intervjun med So Foot berömmer han också sin forne lagkamrat Zlatan Ibrahimovic.

– Jag respekterar Zlatan mycket, vi respekterar varandra. Vi var lagkamrater under min första säsong i Juventus. Efter att han flyttade blev han den absoluta fienden. Den bäste fienden i min karriär är Ibrahimovic, utan tvekan.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |