Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Juventus-kaptenen: ”Jag var dum som nobbade Arsenal”
Serie A

Juventus-kaptenen: ”Jag var dum som nobbade Arsenal”

Publicerat 2021-02-04 21:44

Juve-legendaren Giorgio Chiellini säger i en intervju att han tidigt i karriären hade möjlighet att gå till Arsenal i Premier League, men valde att stanna kvar i moderklubben Livorno.

– Såhär i backspegeln var jag dum som nobbade erbjudandet. Jag var 16, jag spelade i Serie C, jag fick ett stort erbjudande.

– Jag kände mig inte redo. Om jag hade tackat ja hade jag givit intrycket av att svika Livorno, sade Chiellini i en intervju med franska So Foot, enligt Goal.

Efter några säsonger i Livorno gick den italienske mittbacken till Fiorentina 2004 och året därpå till Juventus. Sedan dess har Chiellini blivit mer eller mindre synonym med Juventus och en av klubbens största profiler.

I intervjun med So Foot berömmer han också sin forne lagkamrat Zlatan Ibrahimovic.

– Jag respekterar Zlatan mycket, vi respekterar varandra. Vi var lagkamrater under min första säsong i Juventus. Efter att han flyttade blev han den absoluta fienden. Den bäste fienden i min karriär är Ibrahimovic, utan tvekan.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-02-17 23:26

Ny milstolpe för Zlatan - 500 klubblagsmål

Förra helgen slog Zlatan Ibrahimović till för sitt AC Milan igen. Den svenska anfallaren stod för två nya mål och nu är 39-åringen uppe i en ny milstolpe i sin karriär. Nämligen 500 klubblagsmål. Ett imponerande facit.   39 år och världsklass Zlatan Ibrahimović är 39 år gammal, men det märks verkligen inte. …

Serie A

Publicerat 2021-01-26 17:14

Svenskt bolag kan köpa italienska storklubben

Nyligen rapporterade Financial Times att det svenska bolaget EQT är intresserat av att köpa delar av Inter. Nu har företagets vice vd Caspar Callerström gett företagets syn på en investering. - Vi tittar på väldigt många affärer, säger han till Fotbollskanalen. 2016  köptes större delar av Serie A-giganten Inter upp av det kinesiska …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2023   |