Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus och anfallaren förhandlar om nytt kontrakt
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Juventus och anfallaren förhandlar om nytt kontrakt

Publicerat 2021-02-23 20:40

Paulo Dybalas kontrakt med Juventus sträcker sig till sommaren 2022. Redan nu förs diskussioner om en förlängning, enligt sportchefen Fabio Paratici.

Den italienska storklubben Juventus har ännu inte erbjudit Paulo Dybala, som sitter på ett utgående avtal, ett nytt kontrakt. Men sportchefen Fabio Paratici menar att man diskussioner pågår.

– Vi har pratat (om hans kontrakt), vi pratar och vi kommer att fortsätta prata under de kommande dagarna och månaderna, sade han i en intervju efter matchen mot Crotone enligt Goal.

Paratici förklarar att anfallaren fortfarande dras med en del skadebekymmer, som påverkat honom hela säsongen. Vissa dagar mår han bättre och andra dagar har han ont och känner sig sämre, menar sportchefen.

Argentinaren jagas av flera europeiska storklubbar, däribland Real Madrid, Liverpool, FC Barcelona och Manchester United.

27-åringen har varit borta från spel sedan i början på januari, men är nu tillbaka i träning.

Han har noterats för elva ligamatcher och två mål den här säsongen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |