Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus överväger att sälja Ronaldo?
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Juventus överväger att sälja Ronaldo?

Publicerat 2020-11-09 11:17

Cristiano Ronaldo är fortsatt en av världens bästa fotbollsspelare. Trots det kan Juventus göra sig av med honom redan nästa sommar, enligt spanska Sport.

Cristiano Ronaldo, 35, hämtades in för ungefär 100 miljoner euro när han anslöt till Juventus sommaren 2018. Med den värvningen storsatsade den italienska giganten och hoppades på framgångar i Champions League.

Hittills har det dock inte blivit någon CL-buckla för ”den gamla damen”, men portugisen har likväl levererat. Han noteras för 58 mål på 68 matcher och har många gånger burit laget till välbehövliga segrar.

35-åringen har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2022, men Bianconeri kan göra sig av med honom innan dess. Enligt spanska Sport planerar klubben att sälja anfallaren redan kommande sommar, med hopp om att få tillbaka en stor del av summan man spenderat. Ledningen ser det som en stor risk att behålla honom, då han fyller 36 i februari.

Den tidigare Ballon d’or-vinnaren sitter på en årslön om cirka 31 miljoner euro, en summa som Juve gärna vill slippa, enligt Sport.

https://twitter.com/PurelyFootball/status/1325692849422262273?s=20


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |