Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Serie A-klubbarna på jakt efter Chelsea-anfallaren
Serie A

Serie A-klubbarna på jakt efter Chelsea-anfallaren

Publicerat 2020-12-02 16:23

Olivier Giroud har under hösten placerats allt längre in i frysboxen av Frank Lampard. Nu kan fransmannen hamna i Serie A och Juventus.

Trots en stark avslutning på förra säsongen har Olivier Giroud under hösten inte fått mycket speltid i Chelsea. Hittills har det endast blivit fem inhopp i Premier League och två i Champions League. Ligacupmatchen mot Tottenham är den enda där Giroud fått förtroendet från start.

Mycket talar nu för att den 34-årige franske anfallaren kommer att lämna Chelsea under januarifönstret. Både Juventus och Inter sägs nu vara på jakt efter Giroud, enligt The Sun.

Dock lär han sannolikt inte gå in i startelvan i något av lagen. I Andrea Pirlos Juventus skulle han snarare fungera som en slags back-up för Cristiano Ronaldo och Alvaro Morata.

I Inter skulle han få konkurrera med två av Serie A:s bästa anfallare i form av Romelu Lukaku och Lautaro Martinez.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |