Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Juventus på väg att förlänga med Ronaldo
Serie A

Juventus på väg att förlänga med Ronaldo

Publicerat 2021-02-04 17:13

Serie A-giganten är angelägen om att behålla sin storstjärna. Klubben förbereder en förlängning av portugisens kontrakt med ytterligare ett år, enligt Tuttosport.

Cristiano Ronaldos nuvarande kontrakt med Juventus går ut nästa sommar. Detta innebär att en förlängning med ett år skulle göra att nummer 7 blir kvar hos ”den gamla damen” till och med sommaren 2023.

Trots att portugisen fyller 36 år imorgon finns inget som tyder på att åldern har börjar ta ut sin rätt, snarare tvärtom. Ronaldo leder Serie A:s skytteliga på 15 mål och totalt den här säsongen har han gjort 22 mål på 23 matcher inklusive cup- och Champions League-spel.

Cristiano Ronaldo kom till Juventus från Real Madrid sommaren 2018 för 100 miljoner euro, vilket var den högsta övergångssumman för en spelare över 30 år.

Sedan dess har han spelat 112 matcher i Juve-tröjan och gjort 87 mål. Utöver det har han även vunnit två Serie A-titlar med klubben samt två Supercoppa Italiana.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |