Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Kevin Prince-Boateng tycker Messi ska skriva på för Napoli
Välj liga

Kevin Prince-Boateng tycker Messi ska skriva på för Napoli

Publicerat 2020-12-11 16:17

Argentinarens förre lagkamrat tycker att han borde gå till Napoli för att hedra Maradona. ”Det skulle bli som en film”, säger Kevin-Prince Boateng, enligt Goal.

Den 25 november dog Diego Maradona och hela fotbollsvärlden sörjde. Lionel Messi valde att hedra sin landsman när han gjorde mål mot Osasuna. Detta genom att ta av sig Barcelona-tröjan och visa upp den Newell’s Old Boys-tröja han bar under.

Newell’s Old Boys var inte bara den klubb där Messi slog igenom utan också en av de sista klubbarna Maradona spelade för.

Kevin-Prince Boateng tycker dock att Messi borde hedra Maradona på ett mer spektakulärt sätt genom att skriva på för Napoli.

– Messi kommer att avsluta sitt kontrakt med Barcelona, men hade det inte varit fantastiskt om han sedan ringde Napoli och sa ’Jag kommer’?”, säger Boateng till ESPN.

Messi och Boateng spelade tillsammans i Barcelona 2019 när Boateng under en kort period var utlånad till klubben. Numera återfinns han i Serie B-klubben Monza.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i hjulen för den saken? Ligafotboll från Spanien, Turkiet och Portugal tar vid innan vi lottar oss in i mål. Åtta …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea i den första semifinalen av två i Champions League. I övrigt är det The Championship, League One och League Two …

Copyright © Fotboll.com 2023   |