Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Khedira har kontakt med Everton-tränaren
Premier League

Khedira har kontakt med Everton-tränaren

Publicerat 2020-12-13 21:16

Sami Khedira kommer allt närmare en flytt från Juventus där han sedan länge varit i frysboxen. Nu bekräftar den tyske mittfältaren att han har pratat med Evertons tränare Carlo Ancelotti, enligt Goal.

Senast Sami Khedira spelade i Juve-tröjan var i Coppa Italia-semifinalen mot Milan i juni. Senaste gången han spelade i Serie A var i november 2019.

Dock ska sägas att den tyske mittfältaren dragits med en hel del skadeproblem det senaste året och bland annat tvingats till en knäroperation. Khedira själv säger att han är redo att börja spela igen.

– För tillfället har jag mycket styrka och energi. Jag har haft en tuff period och vill spela fotboll igen och slåss för tre poäng varje vecka.

Angående en flytt till Everton är både Khedria och Ancelotti positiva.

– Vi har pratat på telefon och skrivit, säger Khedira till tyska Bild.

– Jag har bra minnen av Sami Khedira, jag hade honom i Real Madrid och han var fantastiskt professionell. Jag skulle gärna jobba med honom, säger Carlo Ancelotti.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |