Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Officiellt: Khedira till Bundesliga – skriver på för Berlinklubben
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Officiellt: Khedira till Bundesliga – skriver på för Berlinklubben

Publicerat 2021-02-01 19:43

Den förre tyske landslagsmannen Sami Khedira lämnar Juventus. Det står nu klart att han skriver på för Bundesligaklubben Hertha Berlin, enligt klubbens officiella hemsida.

Flyttlasset lämnade Tyskland 2008 för spel i Real Madrid. Och nu står det klart att Sami Khedira återvänder till hemlandet för spel i Hertha Berlin. Han ansluter gratis, efter att ha avslutat sitt kontrakt med den italienska storklubben Juventus, som han ägts av i ungefär fyra och ett halvt år.

33-åringen har under januarifönstret kopplats ihop med Everton och Tottenham, men valet föll till slut på den tyska huvudstadsklubben.

Tränaren, Arne Friedrich, är nöjd med värvningen.

– Med Sami Khedira har vi en toppspelare som har varit kontrakterad av många europeiska toppklubbar de senaste åren och som kommer att hjälpa oss omgående, säger Friedrich enligt klubbens officiella hemsida.

Den defensive mittfältaren har tidigare representerat VfB Stuttgart i Bundesliga, men gjorde störst avtryck i Spanien med över 100 ligamatcher för Los Galacticos.

Khedira noteras för 99 Serie A-matcher och 21 mål.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |