Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Klart: Manchester City förlänger Pep Guardiolas kontrakt
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Klart: Manchester City förlänger Pep Guardiolas kontrakt

Publicerat 2020-11-19 18:55

Pep Guardiola förlänger kontraktet med Manchester City. Det nya avtalet sträcker sig fram till 2023.
– Jag är ärad över förtroendet jag fått av ägaren, säger Pep Guardiola till klubbens hemsida.

 Ytterligare en fotbollssaga förlängs. Osäkerheten kring Pep Guardiolas framtid har varit stor, men katalanen har nu skrivit på ett nytt avtal med Manchester City. Kontraktet sträcker sig fram till 2023.

Överenskommelsen innebär att Manchester City blir den klubb som han tillbringat överlägset längst tid i – om kontraktet fullföljs. 49-åringen har hittills vunnit åtta titlar med det ljusblå Manchester-laget.

– Ända sedan jag kom till Manchester City har jag känt mig så välkommen i både klubben och staden. Sedan dess har vi åstadkommit fantastiska bedrifter tillsammans; gjort mål, vunnit matcher och titlar, och vi är alla stolta över den framgången, säger Guardiola till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag har alla förutsättningar som finns för att göra ett bra jobb som tränare och jag är ärad över förtroendet jag fått av ägaren, styrelsen, Ferran och Txiki att fortsätta leda laget i två år till.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |