Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Klart: Manchester City förlänger Pep Guardiolas kontrakt
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Klart: Manchester City förlänger Pep Guardiolas kontrakt

Publicerat 2020-11-19 18:55

Pep Guardiola förlänger kontraktet med Manchester City. Det nya avtalet sträcker sig fram till 2023.
– Jag är ärad över förtroendet jag fått av ägaren, säger Pep Guardiola till klubbens hemsida.

 Ytterligare en fotbollssaga förlängs. Osäkerheten kring Pep Guardiolas framtid har varit stor, men katalanen har nu skrivit på ett nytt avtal med Manchester City. Kontraktet sträcker sig fram till 2023.

Överenskommelsen innebär att Manchester City blir den klubb som han tillbringat överlägset längst tid i – om kontraktet fullföljs. 49-åringen har hittills vunnit åtta titlar med det ljusblå Manchester-laget.

– Ända sedan jag kom till Manchester City har jag känt mig så välkommen i både klubben och staden. Sedan dess har vi åstadkommit fantastiska bedrifter tillsammans; gjort mål, vunnit matcher och titlar, och vi är alla stolta över den framgången, säger Guardiola till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag har alla förutsättningar som finns för att göra ett bra jobb som tränare och jag är ärad över förtroendet jag fått av ägaren, styrelsen, Ferran och Txiki att fortsätta leda laget i två år till.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |