Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Klart: Zlatan Ibrahimovic gör landslagscomeback
Fotbolls-EM
Foto: Wikimedia Commons

Klart: Zlatan Ibrahimovic gör landslagscomeback

Publicerat 2021-03-06 10:59

I höstas träffades förbundskaptenen Janne Andersson och Zlatan Ibrahimovic.
En comeback var på tapeten.
Nu står det klart att 39-åringen återvänder till landslaget, enligt FotbollDirekt.

Diskussionerna och ryktena har varit många. Men nu ska det snarare vara verklighet att Zlatan Ibrahimovic kommer att göra comeback i landslaget. Det uppger FotbollDirekt.

Enligt flera källor till sajten har den långe svensken blivit kallad till nästa samling, där Sverige ställs mot Georgien, Kosovo och Estland. Milanspelaren har gett grönt ljus och klubben ska ha informerats om svenskarnas vilja att kalla Ibrahimovic.

Janne Andersson träffade 39-åringen i höstas i Milano. Mötet var positivt.

– När Zlatan öppnade upp för spel i landslaget kändes det naturligt och viktigt att träffas och diskutera detta så snart som möjligt. Jag är glad att vi lyckades få till ett möte så snabbt, sade Janne Andersson i en intervju med Aftonbladet.

Stefan Pettersson, landslagschef, håller dock tillbaka gällande uppgifterna.

– Truppen tas ut den 16:e mars. Så får vi hur läget är då. Det är Jannes jobb att ta ut truppen som tur är. Vi hoppa att han har så många bra och hela spelare som möjligt att välja bland så att han får ett svårt jobb, säger han till FotbollDirekt.

Zlatan Ibrahimovic har gjort 14 mål på lika många matcher den här säsongen.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i Rom och charmade sin hemmapublik på Stadio Olimpico. 3-0-segern mot Turkiet i öppningsmatchen var en uppvisning. Den följdes sedan upp med …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-05 07:08

SPELTIPS: De blir EM-mästare

Fotbolls-EM 2020 börjar närma sig slutet. I fredags blev Spanien och Italien klara för semifinal då de vann sina respektive kvartsfinaler och dagen därpå fick de sällskap av Danmark och England som gjorde det samma. Det innebär att det är dessa fyra nationer som lever kvar i EM-slutspelet och av dessa …

Copyright © Fotboll.com 2023   |