Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

”Klopp pressar Mbappés entourage” för att få PSG-anfallaren till Liverpool
Premier League

”Klopp pressar Mbappés entourage” för att få PSG-anfallaren till Liverpool

Publicerat 2021-01-29 16:56

Liverpool-tränaren Jürgen Klopp är angelägen om att värva Kylian Mbappé. Enligt Canal+ uppvaktar han intensivt fransmannens entourage för att övertyga honom att komma till Liverpool.

Den 22-årige anfallaren sade i en intervju med Les Parisiens nyligen att han överväger om han ska förlänga med Paris Saint-Germain eller ej. Hans kontrakt med klubben går ut sommaren 2022.

Liverpool lockar Mbappé med löften om att han skulle bli den store stjärnan i laget om han skrev på för Premier League-klubben. Vad PSG-anfallaren själv tycker om en eventuell flytt till Liverpool är oklart.

Förutom Liverpool ska även Real Madrid vara intresserade av den franska storstjärnan. Dock är det tvivelaktigt om de spanska giganterna har råd med Mbappé, då Los Blancos har ekonomiska problem till följd av coronapandemin.

Kylian Mbappé gick till PSG från Monaco sommaren 2018 för 180 miljoner euro, vilket är den näst högsta övergångssumman genom tiderna. Totalt har Mbappé spelat 147 matcher i PSG-tröjan och gjort hela 106 mål.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |