Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Koeman om Messi kommer att stanna i Barcelona: ”Inte säker på det”
La Liga

Koeman om Messi kommer att stanna i Barcelona: ”Inte säker på det”

Publicerat 2021-02-02 19:30

Den argentinske storstjärnans kontrakt med FC Barcelona går ut i sommar. Klubbens tränare Ronald Koeman är inte övertygad om att han kommer att stanna.

Lionel Messis vara eller icke vara i FC Barcelona är ett av de hetaste ämnena i fotbollsvärlden i dagsläget. Redan förra sommaren var den 33-årige anfallaren på väg bort, men stoppades av Barcelonas ledning.

Nu tror även Ronald Koeman att Messis dagar i klubben kan vara räknade. På frågan om han tror att argentinaren kommer att förlänga sitt kontrakt med Barcelona svarar han:

– Jag är inte säker på det. Jag är hoppfull, ja, för att han är fortfarande en fantastisk spelare som och vinner matcher för oss, säger Koeman i en intervju med Atlantic.

Messi själv har sagt att han inte kommer att något beslut om framtiden förrän säsongen är avslutad. En hel del talar dock för att han kommer att lämna FC Barcelona efter 17 år i klubben och över 750 matcher.

Paris Saint-Germain, Manchester City och Inter ska samtliga vara intresserade av honom.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |