Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

KOMBOTIPS: PL-kombo med både säkra kort och skräll
Premier League

KOMBOTIPS: PL-kombo med både säkra kort och skräll

Publicerat 2022-08-05 14:51

Äntligen drar Premier League-säsongen igång. Lördagen bjuder på hela sex matcher och vi har valt ut fem av dessa till en kombo bestående av två spikar och tre halvgarderingar. Det ger en rad med en hel del spelvärde i, som är värd att satsa på.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Fulham–Liverpool 2 1.25
2 Bournemouth–Aston Villa 1 X 1.72
3 Leeds–Wolverhampton 1 X 1.36
4 Newcastle–Nottingham 1 X 1.16
5 Tottenham–Southampton 1 1.33
Totalt odds: 4.51

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Fulham–Liverpool  –  2

Nykomlingen Fulham får i PL-återkomsten ta sig an tuffast tänkbara motstånd i form av Liverpool. Dock har fjolårstvåan tappat Sadio Mané till Bayern München inför säsongen. Återstår att se om Darwin Nuñez från Benfica kan fylla skorna. Oavsett vad ska Liverpool inte ha några större problem att ta tre poäng här. Säker tvåa!


2. Bournemouth–Aston Villa  –  1X

Nykomlingen Bournemouth ställs mot Aston Villa i premiären, som får ses som angenäm start med tanke på att Villa var tämligen mediokra förra säsongen. Ett hungrigt hemmalag har stora möjligheter att göra det bra här. Av erfarenhet vet vi att nykomlingar alltid är heta i början av säsongen och det räcker till minst poäng för Bournemouth.


3. Leeds–Wolverhampton  –  1X

Leeds hängde kvar med nöd och näppe i våras och lär nog få det tufft även i år. Dock imponerade inte heller Wolverhampton förra säsongen och lär knappast ta sig tillbaka till topp 7 där man befann sig under ett par år. Leeds bör kunna kämpa sig till åtminstone en poäng i kraft av hemmaplan.


4. Newcastle–Nottingham  –  1X

Klassiska Nottingham Forest är tillbaka i Premier League för första gången sedan förra årtusendet. I premiären väntar Newcastle som gjorde en stark avslutning i våras. Nykomlingen lär knappast ta tre poäng mot ett hemmalag med, som det känns, lite vind i seglen.


5. Tottenham–Southampton  –  1

Ska Tottenham kunna vara med och utmana om titeln den här säsongen? Ja…kanske. Mot Southampton, som lär få se fram emot en säsong i de nedre regionerna av tabellen, ska Spurs i alla fall inte ha några problem att ta tre poäng. Säker etta!


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |