Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

KOMBOTIPS: Säker spik i veckans spelvärda PL-kombo
Premier League

KOMBOTIPS: Säker spik i veckans spelvärda PL-kombo

Publicerat 2022-08-12 10:30

Premiärnerverna har släppt och nu väntar andra omgången i Premier League. Under lördagen står hela sju matcher för dörren. Vi har valt ut de fem som ger mest värde till veckans rad som består av en spik och fyra halvgarderingar. Det resulterar i en kombo värd att ta rygg på!


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Arsenal–Leicester 1 1.53
2 Brighton–Newcastle 1 X 1.36
3 Southampton–Leeds X 2 1.28
4 Wolverhampton–Fulham 1 X 1.36
5 Brentford–Manchester U 1 2 1.28
Totalt odds: 4.64

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Arsenal–Leicester  –  1

Till skillnad mot förra året fick Arsenal en bra start på årets säsong när man bortaslog Crystal Palace med säkra 2-0. Leicester hade det däremot tyngre när man tappade en 2-0-ledning hemma mot Brentford till 2-2. Gunners ser ut att vara minst ett par nummer större. Säker etta!


2. Brighton–Newcastle  –  1X

Brighton stod för en riktig, dock inte helt oväntad, skräll när man premiärslog Manchester United borta med 2-1. Newcastle verkar ha konserverat formen i sommar och hemmaslog nykomlingen Nottingham med 2-0. Men, att ta tre poäng mot Brighton blir för tufft. I kraft av hemmaplan tar hemmalaget minst en poäng här.


3. Southampton–Leeds  –  X2

Både Southampton och Leeds lär nog få rikta in sig på ännu en säsong i de nedre regionerna av tabellen. I premiären åkte Saints på en 4-1-förlust borta mot Tottenham medan Leeds vann hemma mot Wolverhampton med 2-1. Gästerna med sig det till St Mary’s och kommer hem med minst en poäng.


4. Wolverhampton–Fulham  – 1X

Fulham hade nykomlingsflyt i premiären när man fick 2-2 hemma mot Liverpool. Wolves gjorde en tämligen medioker insats när man spelade 1-2 borta mot Leeds, ett lag man ska ta åtminstone poäng mot. Men, hemma mot Fulham ska det väl ändå bli poäng för så bra är inte gästerna.


5. Brentford–Manchester United –  1 2

1-2 hemma mot Brighton i premiären visar att Manchester United inte legat i hårdträning under sommaren. Borta mot Brentford, som fick med sig en poäng borta mot Leicester, känns det lite som att det kommer bli antingen succé eller ytterligare ett fiasko. Halvgardering 1 2 känns därför som det naturliga tipset här.


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |