Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
KOMBOTIPS: Två spikar på formstarka lag i veckans PL-kombo

KOMBOTIPS: Två spikar på formstarka lag i veckans PL-kombo

Nu känns det verkligen som att Premier League är igång på allvar. På lördagen väntar sex matcher, varav fem finns med i veckans kombotips. Raden består av två spikar på favoriter samt tre halvgarderingar. Resultatet blir en kombo väl värd att spela!


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Tottenham–Wolverhampton 1 1.40
2 Crystal P–Aston Villa 1 X 1.40
3 Fulham–Brentford 1 X 1.40
4 Leicester–Southampton 1 X 1.22
5 Bournemouth–Arsenal 2 1.40
Totalt odds: 4.69

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Tottenham–Wolverhampton  –  1

Spurs har inlett säsongen med en övertygande seger mot Southampton i premiären och oavgjort i Londonderbyt mot Chelsea. Wolverhampton har bara mäktat med en poäng hittills och då har man knappast mött några topplag. Tottenham ser starka ut och ska ta tre poäng här utan större problem. Säker etta!


2. Crystal Palace–Aston Villa  –  1X

Crystal Palace gjorde en stark insats när man fick med sig en poäng från Anfield förra helgen. Villa har en oavgjord och en seger såhär långt. Men, poängen mot Liverpool borta har gett råg i ryggen för hemmalaget och man får med sig minst en poäng här.


3. Fulham–Brentford  –  1X

Nykomlingen Fulham har inlett med två oavgjorda mot Liverpool och Wolverhampton. Brentford skrällde och vann med 4-0 mot Manchester United förra helgen, vilket dock kanske säger mer om United än om Brentford. Fulham kan fortfarande rida lite på vågen av att vara nykomling, vilket gör att Brentford lär få kämpa. Hemmalaget klarar minst oavgjort.


4. Leicester–Southampton  –  1X

Leicester har spelat oavgjort mot Brentford och förlorat mot Arsenal. Southampton har förlorat mot Tottenham och spelat oavgjort mot Leeds. Inget av lagen verkar med andra ord var i toppform. Dock känns Leicester aningen starkare. Det tillsammans med hemmaplan gör att man ska klara åtminstone oavgjort.


5. Bournemouth–Arsenal  –  2

Ska det lossna för Arsenal nu? Ja, det känns väl lite så. För nu är man tillsammans med Manchester City enda laget med full pott efter två omgångar. Nykomlingen Bournemouth inledde med seger mot Aston Villa, men förra helgen blev det storstryk borta mot Manchester City. Med det flytet Arsenal har just nu känns det som att det blir ytterligare tre poäng här. Spikar tvåan!


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 


PubliceratSenaste nytt och tips

Copyright © Fotboll.com 2022   |