Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 11/6: 5 Nations League-matcher till oddset 3.58
Nations League

Kombotipset 11/6: 5 Nations League-matcher till oddset 3.58

Publicerat 2022-06-10 18:06

Nations League rullar med på ytterligare ett gäng spännande matcher de kommande dagarna. Vi har fem matcher under lördag, söndag och måndag, som resulterar i en rad med en spik och fyra halvgarderingar. 


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 England–Italien 1 X 1.23
2 Wales–Belgien X 2 1.25
3 Slovenien–Serbien X 2 1.25
4 Spanien–Tjeckien 1 1.35
5 Island–Israel 1 X 1.38
Totalt odds: 3.58

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

500 kr riskfritt spel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. England–Italien  –  1X

England står på en poäng efter två spelade matcher. Italien har fyra poäng på två matcher och toppar grupp 3 där även Tyskland och Ungern ingår. Dock har det genomgående varit jämna matcher i den här gruppen och därför känns det som att England fixar minst en poäng i kraft av hemmaplan.


2. Wales–Belgien  –  X2

Efter 1-4 hemma mot Holland tog Belgien rejäl revansch när man krossade Polen med 6-1 i onsdags. Wales står på noll poäng efter 1-2-förlust mot både Polen och Holland. Belgien ska i normala fall vara ett nummer större än Wales. Men, walesarna kan vara svårspelade och därför känns gardering som ett måste här.


3. Slovenien–Serbien  –  X2

När lagen möttes i söndags vann Serbien med klara 4-1. Efter ytterligare en trepoängare mot Sverige är den serbiska formkurvan stigande. Slovenien har som väntat inte gjort särskilt mycket väsen av sig. Serbien ska klara minst oavgjort här om laget kommer upp i samma standard som i de två senaste matcherna.


4. Spanien–Tjeckien  –  1

Spanien har vunnit 11 av de 12 senaste tävlingsmatcherna på hemmaplan och är normalt sett säkerheten själva på spansk mark. Det här Nations League-spelet har man inlett med två oavgjorda och en seger. Tjeckien har en vinst, en oavgjord och en förlust. Spanien ska, framför allt i kraft av hemmaplan, vara ett nummer större här och ta hem tre poäng.


5. Island–Israel  –  1X

Island spelade 2-2 borta mot Israel för en dryg vecka sedan. På pappret är dock Island det bättre laget och ska vinna en sådan här match åtminstone åtta dagar av tio. Men, Israel ska inte underskattas. Därför känns det också säkrast att gardera med X2 här.


Odds från:

500 kr riskfritt spel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


100 kr gratisspel


1250 kr i bonus


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Nations League

Publicerat 2020-10-12 13:48

Nations League: Kan Sverige rubba Portugal?

Sverige inkasserade sin tredje raka förlust i Nations League när man igår kväll förlorade borta mot Kroatien med 2-1. Men, det kunde mycket väl blivit en svensk poäng. Frågan är …

Nations League

Publicerat 2020-10-09 11:03

Giroud sänker Portugal i Nations League?

Medan Sverige tar sig an Kroatien i Zagreb spelar övriga två lag i grupp 3 i A-divisionen i Nations League tidig gruppfinal på Stade de France. Det lag av Frankrike …

Copyright © Fotboll.com 2024   |