Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 16/4: 6 PL-matcher till oddset 5.48
Premier League

Kombotipset 16/4: 6 PL-matcher till oddset 5.48

Publicerat 2022-04-15 10:27

Premier League-helgen bjuder på sex matcher. Fyra på lördag och två på söndag, vilket innebär att denna veckas kombotips räcker hela helgen. Vår rad innehåller två spikar och fyra halvgarderingar, som ger bra spelvärde.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Tottenham–Brighton 1 X 1.12
2 Manchester U–Norwich 1 1.23
3 Southampton–Arsenal X 2 1.33
4 Watford–Brentford 1 2 1.36
5 Newcastle–Leicester 1 X 1.34
6 West Ham–Burnley 1 1.72
Totalt odds: 5.48

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

1. Tottenham–Brighton  –  1X

Tottenham fortsätter att visa fin form. 4-0-segern borta mot Aston Villa innebar fjärde raka segern. Men, vi vet också att Spurs när som helst kan underprestera. Därför behöver vi gardera mot Brighton, som förra helgen slog Arsenal borta med 2-1.


2.  Manchester United–Norwich  –  1

Manchester United verkar helt ha tappat formen och har bara vunnit en av de sju senaste matcherna. Men, mot jumbon Norwich måste det väl ändå bli tre poäng. Framför allt eftersom United slåss om europaplats. Etta!


3. Southampton–Arsenal  –  X2

Tre förluster på de fyra senaste bådar inte gott för Arsenal. Men, mot Southampton som redan ser ut att ha tagit semester, en poäng på de fem senaste, ska det ändå bli minst poäng. Halvgardering X2.


4. Watford–Brentford  –  12

Radens mest svårtippade match, även om Brentford har fyra segrar på de fem senaste och dessutom vunnit mot både Chelsea och West Ham. Dock måste nästjumbon Watford börja vinna snart om man ska ha chans på nytt kontrakt, och ett lag som måste vinna är alltid farligt. Därför kör vi på halvgardering 12.


5. Newcastle–Leicester  –  1X

Newcastle tog en viktig seger hemma mot Wolves förra helgen. Leicester verkar ha fått nya krafter, trots att man inte har så mycket att spela för. Dock är Newcastle starka hemma på St James Park och bör kunna fixa minst poäng här. Motivation slår klass helt enkelt. Halvgardering 1X.


6. West Ham–Burnley  –  1

West Ham förlorade överraskande borta mot Brentford förra veckan. Men, frågan är om inte tankarna låg på torsdagens Europa League-kvart mot Lyon, som man vann med 3-0? Nu kan West Ham lägga allt fokus på PL igen och matchen mot Burnley, som förlorat fem av de sex senaste. Säker etta!


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


1250 kr i bonus


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |