Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 2/4: 6 PL-matcher till oddset 4.44
Premier League

Kombotipset 2/4: 6 PL-matcher till oddset 4.44

Publicerat 2022-04-01 10:40

Premier League-lördagen bjuder på ett antal intressanta matcher. Vi har valt att sätta ihop ett kombotips med två spikar och fyra halvgarderingar till ett odds som är väl värt att spela. 


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Brighton–Norwich 1 X 1.09
2 Burnley–Manchester City 2 1.22
3 Chelsea–Brentford 1 1.33
4 Leeds–Southampton 1 X 1.44
5 Wolverhampton–Aston Villa 1 X 1.53
6 Manchester U–Leicester 1 X 1.14
Totalt odds: 4.44

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

1. Brighton–Norwich  –  1X

Två lag som är i minst sagt usel form med sex raka förluster i ligaspelet. Brighton bör kunna reda ut det här, men för att vara på den säkra sidan garderar vi ändå med 1X.


2. Burnley–Manchester City  –  2

Manchester City har darrat lite på manschetten den senaste tiden. Men, mot nästjumbon Burnley, som varken gjort mål eller tagit poäng på tre raka matcher, ska City ta sig samman och vinna. Säker tvåa!


3. Chelsea–Brentford  –  1

Chelsea har hittat formen och har fem raka vinster i Premier League. Dessutom vill man nog säkra CL-platsen så snabbt som möjligt. Brentford har fortfarande ett betryggande avstånd nedåt, vilket inte är tillräckligt mycket piska för att rubba Chelsea. Säker etta!


4. Leeds–Southampton  –  1X

Leeds var på väg att dras in i streckstriden, men vann de två sista innan kvaluppehållet. Dock är man ännu inte på säker mark. Den motivatorn bör räcka till minst poäng mot ett Southampton som inte har så mycket att spela för. Halvgardering 1X.


5. Wolverhampton–Aston Villa  –  1X

Wolverhampton har fortfarande chansen på europaspel till hösten, trots sviktande form. Aston Villa, tio poäng efter Wolves, har i princip bara att spela av resten av säsongen. Hemmalagets motivation ska räcka till seger eller i alla fall oavgjort. Halvgardering 1X.


6. Manchester U–Leicester  –  1X

Manchester United kämpar för att i bästa fall nå en CL-plats eller åtminstone spel i Europa League. Men, United har tappat många onödiga poäng senaste två månaderna. Seger mot Leicester är långtifrån självklart. Därför tar vi det säkra före det osäkra och kör på 1X.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


1250 kr i bonus


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |