Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 22/5: 6 PL-matcher till oddset 5.58
Premier League

Kombotipset 22/5: 6 PL-matcher till oddset 5.58

Publicerat 2022-05-20 11:13

Sista omgången av Premier League-säsongen står för dörren och för ett antal lag står fortfarande viktiga poäng på spel. Vi har valt ut då mest intressanta matcherna och presenterar en rad som innehåller tre spikar och tre halvgarderingar. Resultatet blir ett högt totalt odds med bra spelvärde.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Arsenal–Everton 1 1.36
2 Brentford–Leeds X 2 1.53
3 Burnley–Newcastle 1 X 1.36
4 Crystal Palace–Manchester U X 2 1.36
5 Manchester C–Aston Villa 1 1.16
6 Norwich–Tottenham 2 1.25
Totalt odds: 5.58

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Arsenal–Everton  –  1

Arsenal har två raka förluster mot Newcastle och Tottenham bakom sig. Men, drömmen om Champions League lever fortfarande. Everton lär vara slutkörda både fysiskt och mentalt efter torsdagens match Crystal Palace där man säkrade nytt kontrakt. Gunners ska vinna på både motivation och klass. Säker etta!


2. Brentford–Leeds  –  X2

Leeds strax under strecket ligger på samma poäng som Burnley strax över strecket. Leeds har förvisso bara en poäng på de fyra senaste, men då har man mött flera topplag också. 1-1 mot formstarka Brighton senaste visar att bortalaget är i form. Med tanke på att man slåss för sin överlevnad ska Leeds kunna kämpa sig till minst poäng här.


3. Burnley–Newcastle  –  1X

Burnley har allt i egna händer inför sista omgången. Seger och man säkrar nytt kontrakt såvida Leeds inte vinner med typ 20-0 mot Brentford. Dessutom har Burnley vunnit tre av de fyra senaste hemmamatcherna. Det ska helt enkelt räcka till minst en poäng mot ett Newcastle som inte har något att spela för.


4. Crystal Palace–Manchester United  –  X2

Manchester United har en tung period bakom sig, även om man mött flera topplag. Men, mot Crystal Palace utan något att spela för ska det väl i alla fall bli poäng. Framför allt när Untied har en Europa League-plats att försvara.


5. Manchester City–Aston Villa  –  1

Ja, här finns väl egentligen inte så mycket att säga. Manchester City spelar för ligatiteln, Aston Villa för just ingenting. Säker etta!


6. Norwich–Tottenham  –  2

Tottenham gör en bra säsongsavslutning och har tagit tio av tolv möjliga poäng på fyra senaste. Mot jumbon Norwich, som nog bara vill gå på semester ,ska det utan större problem bli tre poäng för Spurs. Framför allt när man spelar för en Champions League-plats.


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |