Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 23/4: 6 PL-matcher till oddset 4.23
Premier League

Kombotipset 23/4: 6 PL-matcher till oddset 4.23

Publicerat 2022-04-22 10:19

För en gångs skull har vi en full Premier League-omgång att se fram emot till helgen. Som vanligt bjuder vi på ett kombotips med sex matcher. Raden består av två spikar och 4 halvgarderingar, som tillsammans ger bra spelvärde.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Manchester C–Watford 1 1.11
2 Norwich–Newcastle X 2 1.30
3 Brentford–Tottenham X 2 1.24
4 Brighton–Southampton 1 2 1.35
5 Burnley–Wolverhampton 1 X 1.46
6 Liverpool–Everton 1 1.20
Totalt odds: 4.23

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Manchester City–Watford  –  1

Serieettan mot nästjumbon på Etihad. Klasskillnad är bara förnamnet. Manchester City har bara en poäng tillgodo på Liverpool och behöver nog ta full pott resten av säsongen för att ta hem guldet. Samtidigt har Watford förlorat fem av de sex senaste matcherna. Säker etta!


2. Norwich–Newcastle  –  X2

Newcastle har under våren tagit sig upp från en plats över strecket till mitten av tabellen. Laget har vunnit 9 av de 13 senaste matcherna och är i bra form. Norwich står med ena foten i Championship och ska inte kunna vinna mot formstarka gäster. Halvgardering X2.


3. Brentford–Tottenham  –  X2

Brentford har tagit sig i kragen och vunnit fem av de sex senaste. Samtidigt har Tottenham vunnit fyra av de fem senaste, men förlorade överraskande mot Brighton förra helgen. Dock kämpar Spurs för en CL-plats och ska väl ändå klara poäng här. Halvgardering X2.


4. Brighton–Southampton  –  1 2 

En poäng skiljer tian Brighton från Southampton på plats 13. Brighton får hållas som favoriter i kraft av hemmaplan. Dock vet vi att Southampton kan slå till ibland. Förra helgen vann man hemma mot Arsenal. Därav halvgardering 1 2.


5. Burnley–Wolverhampton  –  1X 

Burnley har en poäng upp till säker mark. Sju poäng på de fyra senaste visar att man kommer att kämpa för nytt kontrakt. Wolverhampton har inte imponerat i de senaste matcherna. Ett lag som spelar för att hänga kvar är dessutom alltid svåra att möta. Burnley klarar minst poäng här. Halvgardering 1X.


6. Liverpool–Everton  –  1 

Liverpool slåss om guldet och är i storform. Elva segrar på de tolv senaste i PL säger väl det mesta. Everton slåss förvisso för nytt kontrakt och slog Manchester United för ett par veckor sedan. Men, det lär inte hjälpa här. Säker etta!


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


1250 kr i bonus


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |