Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

KOMBOTIPSET 3/4: Fyra allsvenska matcher till oddset 3.71
Allsvenskan

KOMBOTIPSET 3/4: Fyra allsvenska matcher till oddset 3.71

Publicerat 2022-04-02 21:45

Den allsvenska premiären rullar vidare under söndagen och detta med fyra nya matcher. Vi har valt att snickra ihop ett kombospel med odds från spelbolaget Expekt och denna fyrling landar på oddset 3.71 dr vi håller IFK Norrköping och Sirius som favoriter, men sätter frågetecken för IFK Göteborg och Malmö FF som båda garderas. 


 


Spelraden

 

# Match 1 X 2 Odds
1 IFK Göteborg – IFK Värnamo 1 X 1.15
2 IK Sirius – GIF Sundsvall 1 1.68
3 IFK Norrköping – Varberg BoIS 1 1.60
4 Kalmar FF – Malmö FF X 2 1.44
Totalt odds: 3.71

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

1. IFK Göteborg – IFK Värnamo  –  1X

Spännande öppningsmatch för IFK Göteborg som ställs mot succélaget IFK Värnamo. Gästerna är nykomlingar i Allsvenskan och siktar givetvis på att bli kvar även nästa säsong. En poäng i Göteborg känns inte omöjligt, men mer tveksamt om de lyckas leverera tre. 1X känns klockrent!


2. IK Sirius – GIF Sundsvall – 1

GIF Sundsvall tog även dem steget upp till Allsvenskan från Superettan förra säsongen, men vår idé är att de får en tuff start. Sirius känns mycket intressanta inför årets säsong och ska hemmalaget leva upp till förväntningarna som börjar smyga sig in är det kalasviktigt med en bra start. Rak etta rekommenderas här!


3. IFK Norrköping – Varberg BoIS – 1

Varberg ställs inför en mycket tuff prövning när deras säsong sparkar igång och här tror vi att hemmalaget ska vara det bättre laget. IFK Norrköping är svårplacerade, men i vårt tycke klart bättre än Varberg (inget illa menat!). Rak hemmaseger är ett bra spel till 1.60!


4. Kalmar FF – Malmö FF – X2

Sist ut på kupongen finner vi ett av dagens kanske svåraste drag. Malmö FF är givetvis guldfavoriter även den här säsongen, men vi känner inte att man ska räkna bort Rydströms Kalmar, speciellt inte i Kalmar. KFF stod för en kanonsäsong i fjol och nu ska det bli väldigt intressant att se om de kan följa upp den starka prestationen även i år. X2 känns bra i Kalmar!


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


1250 kr i bonus


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |