Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 30/4: 6 PL-matcher till oddset 5.95
Premier League

Kombotipset 30/4: 6 PL-matcher till oddset 5.95

Publicerat 2022-04-29 10:04

Valborgslördagen bjuder på sex Premier League-matcher med en hel del på spel. Veckans kombotips innehåller två spikar och fyra halvgarderingar, som tillsammans ger ett bra odds med högt spelvärde.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Newcastle–Liverpool 2 1.41
2 Aston Villa–Norwich 1 X 1.09
3 Southampton–Crystal P 1 X 1.38
4 Watford–Burnley X 2 1.50
5 Wolverhampton–Brighton 1 X 1.46
6 Leeds–Manchester C 2 1.28
Totalt odds: 5.95

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Newcastle–Liverpool  –  2

Newcastle har med fyra raka segrar tagit sig upp till en niondeplats och har därmed också i praktiken säkrat nytt kontrakt. Men, nu ställs man mot Liverpool som är inne i en hård strid om guldet med Manchester City. Newcastle ska inte ha mycket till chans mot ett formstarkt och motiverat Liverpool. Säker tvåa!


2. Aston Villa–Norwich  –  1X

En poäng på de fem senaste gör att Aston Villa på allvar dragits in i bottenstriden. Norwich har tio poäng upp till säker mark med fem omgångar kvar och är inte heller i någon vidare form. Men, Villa känns väldigt osäkra just nu och därför känns det som att vi behöver halvgardera här.


3. Southampton–Crystal Palace  –  1X

Varken Southampton eller Crystal Palace har visat någon större form på senaste tiden. Men, Southampton överraskade och slog Arsenal hemma för ett par veckor sedan. Palace har bara en poäng på de tre senaste. I kraft av hemmaplan ska Saints kunna ta minst en poäng här.


4. Watford–Burnley  –  X2

För nästjumbon Watford med nio poäng upp till strecket är det lite vinna eller försvinna i den här matchen. Dock möter man ett formstarkt Burnley med sju poäng på de tre senaste, inklusive hemmasegern mot Wolverhampton i söndags. Gästerna är starka och tar minst poäng.


5. Wolverhampton–Brighton  –  1X

Att Wolverhampton fortfarande har chans på europaspel verkar inte intressera laget då man har tre förluster på de fyra senaste. Men, mot mittenlaget Brighton som i princip inte har något att spela för ska det väl bli om inte seger, så i alla fall poäng.


6. Leeds–Manchester City  –  2

För serieledarna Manchester City är det bara en sak som gäller, nämligen vinst. Även om Leeds är i bra form så ska man inte ha någon större chans mot ett guldjagande City. Säker tvåa!


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


1250 kr i bonus


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |