Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 4/6: 5 Nations League-matcher till oddset 3.79
Nations League

Kombotipset 4/6: 5 Nations League-matcher till oddset 3.79

Publicerat 2022-06-03 11:09

Nations League är i full gång och till helgen väntar en rad intressanta matcher. Vi har valt ut fem av de mest spännande matcherna under lördag och söndag och presenterar en rad som innehåller två spikar och tre halvgarderingar. Det hela resulterar i en kombo med bra odds och spelvärde.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Ungern–England 2 1.37
2 Italien–Tyskland X 2 1.38
3 Portugal–Schweiz 1 X 1.18
4 Serbien–Slovenien 1 1.44
5 Tjeckien–Spanien X 2 1.18
Totalt odds: 3.79

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

500 kr riskfritt spel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Ungern–England  –  2

England har ett imponerande facit det senaste året med i princip bara segrar och inte en enda förlust sedan hösten 2020. När lagen möttes senast i Budapest i VM-kvalet i september vann England med 4-0. Något liknande känns inte omöjligt nu. Ungern ska inte ha mycket att sätta emot mot ett av Europas bästa landslag. Säker tvåa!


2. Italien–Tyskland  –  X2

Frågan är om Italien hämtat sig från playoff-förlusten mot Nordmakedonien i våras? Samtidigt gick Tyskland fram som en slåttermaskin i VM-kvalet. Det känns som att det tyska laget är lite på gång och bör därför kunna få med sig åtminstone en poäng från Bologna.


3. Portugal–Schweiz  –  1X

Portugal spelade oavgjort i NL-premiären mot Spanien efter en sen kvittering. Samtidigt var portugiserna säkerheten själv i VM-playoffspelet i våras. Det sammantaget gör att hemmalaget bör kunna ta minst en poäng mot ett Schweiz, som troligen kommer att vara defensivt inriktat.


4. Serbien–Slovenien  –  1

Trots ett stort spelövertag lyckades Serbien inte få hål på Norge och istället blev det förlust med 1-0. Nu möter man ett Slovenien, som inte alls är lika starka i försvaret som Norge. Kommer serberna upp i samma standard som senast ska man inte ha några som helst problem att ta tre poäng i den här matchen. Säker etta!


5. Tjeckien–Spanien  –  X2

I senaste upplagan av Nations League tog sig Spanien hela vägen till final och känns väl som en av favoriterna även den här gången. Tjeckien vann premiären mot Schweiz med 2-1, men mot spanjorerna lär man få svårt att ta tre poäng. Därför känns X2 som en ganska naturlig gardering i den här matchen.


Odds från:

500 kr riskfritt spel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


100 kr gratisspel


1250 kr i bonus


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Nations League

Publicerat 2020-10-12 13:48

Nations League: Kan Sverige rubba Portugal?

Sverige inkasserade sin tredje raka förlust i Nations League när man igår kväll förlorade borta mot Kroatien med 2-1. Men, det kunde mycket väl blivit en svensk poäng. Frågan är …

Nations League

Publicerat 2020-10-09 11:03

Giroud sänker Portugal i Nations League?

Medan Sverige tar sig an Kroatien i Zagreb spelar övriga två lag i grupp 3 i A-divisionen i Nations League tidig gruppfinal på Stade de France. Det lag av Frankrike …

Copyright © Fotboll.com 2024   |