Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 7/5: 5 PL-matcher till oddset 4.98
Premier League

Kombotipset 7/5: 5 PL-matcher till oddset 4.98

Publicerat 2022-05-06 09:35

Med endast två veckor kvar av Premier League-säsongen kan man lugnt säga att det börjar dra ihop sig. Inför en fullspäckad helg presenterar vi som vanligt vårt kombotips. Veckans rad innehåller en spik och fyra halvgarderingar, som resulterar i ett bra odds med bra spelvärde.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Brentford–Southampton 1 X 1.35
2 Burnley–Aston Villa 1 X 1.58
3 Chelsea–Wolverhampton 1 1.36
4 Crystal Palace–Watford 1 X 1.16
5 Brighton–Manchester United X 2 1.48
Totalt odds: 4.98

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Brentford–Southampton  –  1X

Varken Brentford eller Southampton har säkrat nytt kontrakt även om det ser bra ut för båda lagen. Hemmalaget har visat fin form senaste två månaderna och vunnit sex av nio senaste matcherna. För Southampton har det knappt blivit några poäng under samma tid. Därför bör Brentford klara minst poäng här.


2. Burnley–Aston Villa  –  1X

Burnley har tagit sig i kragen, vunnit tre raka matcher och tagit sig upp ovanför strecket. Aston Villa ligger några snäpp före Burnley i tabellen, men verkar mer eller mindre redan gått på sommarledighet, även om man vann senast mot jumbon Norwich. Hemmalaget har mer att spela för, är mer motiverade och klarar minst kryss.


3. Chelsea–Wolverhampton  –  1

Chelsea har länge legat i ett slags ingenmansland på sin tredjeplats. Nu börjar dock lagen bakom närma sig och det finns en viss fara för CL-platsen. Det bör göra att man tar sig samman och vinner mot Wolverhampton, som varken tagit poäng eller gjort mål på de tre senaste.


4. Crystal Palace–Watford  –  1X

Crystal Palace kan med en seger här i praktiken säkra nytt kontrakt. Nästjumbon Watford har förlorat sju av de åtta senaste, men har fortfarande en mikroskopisk chans att nå nytt kontrakt. Och ett lag som slåss för sin överlevnad är alltid svåra att möta, därför tar vi det säkra före det osäkra och garderar här.


5. Brighton–Manchester United  –  X2

Manchester United kan med tre poäng mer eller mindre säkra en Europa League-plats. Dock möter man ett Brighton som är i bra form och som verkar trivas med att inte ha något att spela för. Men, United ska väl ändå klara minst oavgjort tycker man.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


1250 kr i bonus


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 



Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |