Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kombotipset 9/4: 5 PL-matcher till oddset 5.08
Premier League

Kombotipset 9/4: 5 PL-matcher till oddset 5.08

Publicerat 2022-04-08 09:33

Lördagen bjuder på fem spännande Premier League-matcher. Vi har i vanlig ordning satt ihop vår egen rad bestående av en spik och fyra halvgarderingar. Resultatet blir ett odds med bra värde!


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Everton–Manchester U X 2 1.22
2 Arsenal–Brighton 1 1.63
3 Southampton–Chelsea X 2 1.26
4 Watford–Leeds X 2 1.49
5 Aston Villa–Tottenham X 2 1.36
Totalt odds: 5.08

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

1. Everton–Manchester United  –  X2

Everton är i usel form och har förlorat sex av de sju senaste PL-matcherna. Dock visar inte heller Manchester United någon större form. Bara 1-1 hemma mot Leicester senast och bara en seger på de sex senaste inklusive Champions League. Därför behövs garderingen här.


2. Arsenal–Brighton  –  1

Arsenal åkte på en rejäl smäll när man förlorade med hela 3-0 borta mot Crystal Palace i måndags. Men mot Brighton, som är helt under isen och bara tagit en poäng och gjort ett mål på de sju senaste, ska det bli tre poäng. Framför allt när en CL-plats hägrar för Gunners. Säker etta!


3. Southampton–Chelsea  –  X2

Chelsea verkar inte ha konserverat formen under kvaluppehållet. 1-4 hemma mot Brentford förra och 1-3 hemma mot Real Madrid i CL-kvarten imponerar inte. Trots att Southampton inte heller är i någon vidare form med bara en poäng på de tre senaste, känns det ändå som att vi behöver gardera här.


4. Watford–Leeds  –  X2

Svårtippat det här då det är två lag som kämpar runt strecket. Dock fördel Leeds som tagit sju av nio möjliga poäng på de tre senaste matcherna medan Watford endast har fyra poäng på de sex senaste matcherna. Det gör att Leeds ska klara minst poäng här. Halvgardering X2.


5. Aston Villa–Tottenham  –  X2

När man nästan räknat bort Tottenham från en topplacering så reser sig laget ännu en gång. Tre raka segrar gör att man nu utmanar Arsenal om en CL-plats. Aston Villa verkar dock redan ha gått på sommarledigt då man står på tre raka förluster. Men, med tanke på Spurs ojämna prestationer den här säsongen känns det säkrast att gardera med X2.


Odds från:

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


1250 kr i bonus


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |