Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Kopplats ihop med Arsenal: ”Jag vill uppleva Premier League”
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Kopplats ihop med Arsenal: ”Jag vill uppleva Premier League”

Publicerat 2020-12-05 14:57

Massimilliano Allegri har varit arbetslös sedan han lämnade tränarjobbet i Juventus för drygt ett år sedan. Nu ger han sin syn på Premier League.

Den förre Juventus– och Milantränaren Massimilliano Allegri, 53, är arbetslös. Italienaren, som har gått intensiva engelskakurser, är sugen på ett nytt jobb – i England.

– Jag skulle vilja uppleva Premier League, säger Allegri till The Times och fortsätter:

– I Italien tillbringade jag fyra år i Milan. Fem år i Juventus. Nu förväntar jag mig att jobba igen i Italien, men det är svårt, samma med England.

Han menar att den engelska fotbollen har en ljus framtid på grund av att man valt annorlunda tränare.

– Enligt mig utvecklas den engelska fotbollen just nu eftersom det är många utländska tränare. Det är mer taktik än för tio år sedan. England är mer sofistikerat – och mer taktiskt – men fortsatt med respekt för den engelska fotbollstraditionen.

Tränaren har kopplats ihop med en flytt till Arsenal, där en viss Mikel Arteta sitter på posten. Arsenal har haft en sämre säsongsinledning och placerar sig på 14:e plats efter 10 omgångar.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |