Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Kopplats ihop med Everton – nu slår lagets tränare ifrån
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Kopplats ihop med Everton – nu slår lagets tränare ifrån

Publicerat 2020-11-19 16:32

Isco Alarcón har haft svårt att få speltid i Real Madrid. Spelaren har därför ryktats till olika klubbar – däribland Everton. Nu slår Premier League-klubbens tränare, Carlo Ancelotti, ifrån och dementerar skriverierna.

Real Madrid har varit en plats med tuff konkurrens. Fråga bara Isco Alarcón. Spanjoren har nämligen fått nöja sig med sporadisk speltid. Nu ryktas han dock vara på väg att lämna klubben.

28-åringen har kopplats ihop med en flytt till Everton, där tanken är att han, likt James Rodriguez, ska få fart på sin karriär igen. I Merseyside-laget finns hans tidigare tränare, Carlo Ancelotti.

Den italienska managern dementerar dock ryktena.

– Det är inte sant att jag är ute efter Isco, säger Carlo Ancelotti till DIRECTV Sports Co och fortsätter:

– Vi har inte börjat fundera över laget till januarifönstret. Så de kommentarerna är, som man säger, skitsnack.

Mittfältaren har bara spelat sex matcher, varav tre från start, den här säsongen.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |