Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Kuggen på väg att skriva nytt kontrakt med Manchester United
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Kuggen på väg att skriva nytt kontrakt med Manchester United

Publicerat 2020-12-19 17:19

Marcus Rashford har blivit en frontfigur för Manchester United, både på och utanför fotbollsplan. Nu har han erbjudits ett nytt lukrativt kontrakt, enligt Daily Star.

Han debuterade som 18-åring redan 2016. Och Marcus Rashford, 23, är nu möjligen i sitt livs bästa form och levererar konstant för sitt Manchester United. Anfallaren har noterats för hela tolv mål under säsongsinledningen.

23-åringen ser dessutom ut att bli kvar i klubben under en lång tid framöver.

Enligt Daily Star är klubbens vd Ed Woodward villig att erbjuda spelaren ett fem års kontrakt, med en lön på 300 000 pund i veckan. Engelsmannen sitter i dagsläget på ett avtal som sträcker sig till sommaren 2023. Detta ska vara ett sätt för klubben att visa uppskattning för spelaren som har en växande status och stort inflytande på laget. Dessutom ser man honom som en av världens bästa spelare.

Rashford har under hösten stått för flertalet uppmärksammade aktioner bortom fotbollsplanen. Han har bland annat lyft frågan kring att utöka antalet avgiftsfria skolmåltider till utsatta barn i Storbritannien och varit en av frontfigur i Black Lives Matter-rörelsen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |