Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Lågoddsaren i respektive EM-grupp
Fotbolls-EM

Lågoddsaren i respektive EM-grupp

Publicerat 2021-01-18 18:37

Äntligen börjar vi närma oss herrarnas europamästerskap i fotboll. Turneringen som skulle genomföras sommaren 2020 flyttades som bekant fram ett år, och när vi nu befinner oss i 2021 är det hög tid att börja se fram emot mästerskapet på allvar. Vi inleder uppladdningen med att ta en titt på nationerna i varje grupp som spelbolagen ser som favoriter att stå som gruppvinnare.


Grupp A: Italien

Det råder inga tvivel om vem som är den stora favoriten i EM:s grupp A. Ska vi utgå från fotboll odds hos Betsson så är det Italien som kommer att leka hem den här gruppen. Trots att Italiens herrlandslag har haft några svajiga år bakom sig (med bl.a. misslyckad kvalificering till VM 2018), så är det en av fotbollens främsta nationer.

Med sin starka historik och flertalet lovande resultat den senaste tiden ses Italien som den givna favoriten framför Schweiz, Turkiet och Wales.

Grupp A – Betssons odds på gruppsegrare:
Italien (1.57)
Schweiz (5.50)
Turkiet (7.00)
Wakes (7.50)


Grupp B: Belgien

Belgiens gyllene generation har nu vuxit upp, blivit ett rutinerat gäng och har dessutom ett VM-brons i bakfickan, vilket gör dem till en tung favorit i grupp B. De tre utmanarna om gruppsegern är Danmark, Ryssland och Finland. Ingen av nationerna bör räknas bort, men allt annat än en gruppvinst vore en besvikelse för Belgien.

Grupp B – Betssons odds på gruppsegrare:
Belgien (1.72)
Danmark (3.75)
Ryssland (5.00)
Finland (17.00)


Grupp C: Nederländerna

Likt Italien har Nederländerna blandat och gett de senaste åren, men på senare tid har landet åter befäst sin position som en fotbollsnation att räkna med. Det har gjort Nederländerna till den solklara favoriten i grupp C, som även är hemmahörande till Ukraina, Österrike och Nordmakedonien.

Grupp C – Betssons odds på gruppsegrare:
Nederländerna (1.40)
Ukraina (5.50)
Österrike (6.00)
Nordmakedonien (26.00)


Grupp D: England

EM:s grupp D innehåller två riktigt tunga namn i England och Kroatien. De två lagen möttes i VM-semifinal 2018 – den gången segrade Kroatien – och nu ställs de mot varandra igen. Trots att Kroatien vann semifinalen så är det England som ses som en tydlig favorit till att vinna gruppen. De två nationerna ställs även mot Tjeckien och Skottland.

Grupp D – Betssons odds på gruppsegrare:
England (1.40)
Kroatien (4.00)
Tjeckien (13.00)
Skottland (17.00)


Grupp E: Spanien

Grupp E är det svenska landslagets grupp – men favoritskapet axlas föga förvånande av en av 2000-talets främsta dominanter, nämligen Spanien. Trots att Spanien inte har varit riktigt lika suveräna de senaste åren så tros varken Sverige, Polen eller Slovakien ha någon vidare chans att utmana om gruppsegern.

Grupp E – Betssons odds på gruppsegrare:
Spanien (1.32)
Polen (7.00)
Sverige (7.00)
Slovakien (13.00)


Grupp F: Frankrike

Gruppspelets stora nagelbitare under EM hittar vi i grupp F, som är hem till inte bara en eller två, utan tre, av Europas just nu främsta fotbollslandslag. Stackars Ungern ställs i grupp F mot Portugal, Tyskland och Frankrike.

Frankrike är regerande världsmästare och ses som en knapp favorit i gruppen, men även alltid så imponerande Tyskland tros ha goda chanser att sluta som gruppetta. Dessutom ska inte heller Portugal – som är regerande europamästare – på något sätt ska räknas bort. Sett till detta är Grupp F tveklöst den mest svårtippade av dem alla.

Grupp F – Betssons odds på gruppsegrare:
Frankrike (2.10)
Tyskland (2.25)
Portugal (7.00)
Ungern (34.00)

Samtliga av EM:s gruppen innehåller några riktigt tunga namn, och det är ingen nation som på förhand bör känna sig helt säkra på sitt avancemang. Något som vi åskådare och fans kan känna oss säkra på är däremot att vi har många spännande matcher att se fram emot.


EM-tips till 14.67 gånger pengarna

En combo på dessa sannolika vinnare ger 14,67 i odds och det är i mitt tycke riktigt högt spelvärde. Den enda gruppen där risken är som störst är grupp F, där Frankrike står emot Tyskland och Portugal. Men Tyskland är inte vad de har varit och med den senaste tidens fiaskon, så tror jag att Löw får svårt leda sina spelare till den maskin de brukar vara.

Trots att Portugal har sin mästerskaps-kung Ronaldo, så har jag svårt att se hur de skulle snuva Frankrike på förstaplatsen. Portugals papper är rejält tunt i förhållande till Frankrike och hur bra Ronaldo fortfarande är, så kommer det inte räcka mot världens bästa fotbollslandslag, med världens största stjärn-trupp.

 

Betsson bettingsida
100% upp till 500 kr +100 spins
Enormt utbud med odds & spel
Cashout, live betting & streaming
Enormt utbud med odds & spel
Cashout, live betting & streaming
BankID
BankID
18+ – Spela ansvarsfullt - Stodlinjen.se |
Omsättningskrav: 6x bonusen till odds 1.80 eller högre inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr.

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-05-18 15:35

Fotbollsfeber och betting förenas med två viktiga aspekter

När fotbolls-EM närmar sig, stiger spänningen inte bara bland fotbollsfans runt om i världen, utan också bland dem som deltar i betting. Med detta globala evenemang, där Europas bästa landslag …

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-04-07 23:54

Fotbolls-EM kan öka spel på odds och casino med upp till 50%

Fotboll och betting har länge gått hand i hand, vilket är naturligt eftersom det är världens största sport, som dessutom lämpar sig perfekt för spel, på odds. Faktum är att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |