Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Lampard vill inte släppa Aston Villa-lånet
Premier League

Lampard vill inte släppa Aston Villa-lånet

Publicerat 2020-11-23 20:15

Ross Barkley har gjort succé i Aston Villa sedan han lånades ut till klubben från Chelsea i slutet av september. Men, Frank Lampard vill inte låta mittfältaren gå till Villa permanent.

Ross Barkley spenderade större delen av förra säsongen på bänken i Chelsea. Men, i Aston Villa har han hittat sin plats och blivit en viktig kugge i laget. Bland annat gjorde han mål direkt i debuten mot Liverpool som Villa vann med 7-2.

Även Chelsea-tränaren Frank Lampard har noterat 26-åringens avtryck i Villa och har nu gjort klart att Barkley kan göra sig redo för en återkomst till Stamford Bridge om han fortsätter att visa form, enligt 90 min. Samtidigt kan det bli svårt för Aston Villa att köpa loss Barkley permanent då prislappen troligtvis blir för hög.

Ross Barkley gick från Everton till Chelsea i januari 2018 för 15 miljoner pund, motsvarande drygt 160 miljoner svenska kronor. Hans kontrakt med Londonklubben sträcker sig till och med sommaren 2023.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |