Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Lampard vill inte släppa Aston Villa-lånet
Premier League

Lampard vill inte släppa Aston Villa-lånet

Publicerat 2020-11-23 20:15

Ross Barkley har gjort succé i Aston Villa sedan han lånades ut till klubben från Chelsea i slutet av september. Men, Frank Lampard vill inte låta mittfältaren gå till Villa permanent.

Ross Barkley spenderade större delen av förra säsongen på bänken i Chelsea. Men, i Aston Villa har han hittat sin plats och blivit en viktig kugge i laget. Bland annat gjorde han mål direkt i debuten mot Liverpool som Villa vann med 7-2.

Även Chelsea-tränaren Frank Lampard har noterat 26-åringens avtryck i Villa och har nu gjort klart att Barkley kan göra sig redo för en återkomst till Stamford Bridge om han fortsätter att visa form, enligt 90 min. Samtidigt kan det bli svårt för Aston Villa att köpa loss Barkley permanent då prislappen troligtvis blir för hög.

Ross Barkley gick från Everton till Chelsea i januari 2018 för 15 miljoner pund, motsvarande drygt 160 miljoner svenska kronor. Hans kontrakt med Londonklubben sträcker sig till och med sommaren 2023.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |