Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Laporta säker på att Messi stannar: ”Han älskar Barcelona”
Välj liga

Laporta säker på att Messi stannar: ”Han älskar Barcelona”

Publicerat 2020-11-30 18:57

Lionel Messis vara eller icke vara i FC Barcelona fortsätter att vara föremål för spekulationer. Klubbens tidigare ordförande är dock säker på att argentinaren kommer att stanna. 

Både Manchester City och Paris Saint-Germain har nämnts som tänkbara klubbar för Lionel Messi efter att hans kontrakt med FC Barcelona går ut sommaren 2021.

Mycket talar för att den argentinske anfallaren nu gör sin sista säsong i FC Barcelona. Men, Joan Laporta, som kandiderar till posten som ny ordförande i klubben är av en annan åsikt.

– Messi älskar Barcelona, det vet jag. Jag har en bra relation med honom. Det bästa han kan göra är att att avvakta och se vem som vinner och vilket erbjudande han får.

–Jag har inte pratat med honom själv, men jag hoppas att jag får medlemmarnas förtroende som ordförande och då är jag säker på att vi kommer prata. Men, vi har inte gjort det än, sade Laporta på en presskonferens, enligt Goal.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |